ανοιχτή συνέλευση κάθε δευτέρα, 18.00
καρλόβασι- Ίριδα, βαθύ- στέκι (εκ περιτροπής)

email: samos.allhleggyh.stous.prosfyges@gmail.com


Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Ενόψει της 21ης Μάρτη, Διεθνούς Ημέρας για την εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων το Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Χωρίς Διαβατήριο», στις 20 Μαρτίου και ώρα 21,00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Το «Χωρίς Διαβατήριο», σε σκηνοθεσία της Δέσποινας Πολλαναγνωστάκη και Μαρίας Τερζάκη, ανέβηκε για πρώτη φορά στα πλαίσια του 3ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Χανίων το 2008.

«Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων από διαφορετικές χώρες που έτυχε αυτό το διάστημα να ζούμε στα Χανιά, άλλοι με διαβατήριο και άλλοι χωρίς. Κοινός παρανομαστής η ανάγκη να προσεγγίσουμε μέσω του θεάτρου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες απανταχού στην Ευρώπη. Μερικοί από εμάς δεν είχαν ασχοληθεί ξανά με το θέατρο. Μέσα όμως από αυτή την ποικιλομορφία άρχισε να αναβλύζει κάτι πολύ ιδιαίτερο με αποτέλεσμα σταδιακά οι συναντήσεις μας να εξελιχθούν σε μία πολύ σοβαρή υπόθεση για όλους μας. Κατά τη διάρκεια των προβών γνωριστήκαμε, ζυμωθήκαμε, αναθεωρήσαμε στάσεις και απόψεις και συνδιαμορφωθήκαμε πλησιάζοντας ο ένας τον άλλο με το μοναδικό τρόπο που κάτι παρόμοιο επιτρέπει η θεατρική πράξη και διαδικασία»

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Salih Hatisaru, Τατιάνα Τζιάκη, Νικολέττα Μπουλτουδάκη, Omar Ismail, Βασιλική Νιμπή, Ali Rostami, Larissa Dimintov, Νίκος Νικηφοράκης.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ
Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου